Mummy 33weeks, secnd baby💝

33 weeks 😍tapi sekarang resiko masih uri bawah dgn baby sonsang 😭anak secound 🎀 dah mxm2 pertua dah try 😟#bantusharing

1 Balas

boleh cuba petua ini.ini yang saya amalkan semasa 30 weeks.masa tu doktor kata baby songsang. 1.minta suami bacakan surah al insyirah 3 kali dan tiup keatas air 2.lepas tu suruh suami sapu kan air tadi kat atas perut sebanyak 3/7 kali mengikut lawan pusingan jam beserta selawat keatas nabi + baca sekali doa baby songsang 3.lebihan air tadi,buat minum