33 weeks!

33 weeks mmg dekat ari ari tu rasa tercucuk cucuk ke? Belakang pon rasa lenguh semacam..

51 Balas

samalah saya 33 minggu 5 hari...Sakit2 semuanya....Kerap kencing...cuma skrg risau anak dalam kandungan cam kurang bergerak sangat...Mungkin sebab kata doktor dia makin besar kat dalam ruang makin sempit.

na tnye, kalau ttbe kite g kencing then ade nmpk darah sikit knp ye? baby pun shri dua ni kurang sgt gerak mcm sblm2 ni.. kkdg ade rasa gerakan tapi ibrat grakan slow mo..na bt kiraan kt buku pink pun susah..

semalam sy mcm baru rasa sengal2 di ari ari rasa mcm period pain sakit pinggang perut mengeras 🥲🥲 tak tahu la contraction sebenar nnti bole tahan ke idokk tacodd

sama..kdg2 nak bangun dr duduk pun sakit sgt..

2y ago

ya awak

33 weeks tba2 Berat badan naik… lepas tu kena minum air gula lagi sekali… mmg x bolh terima…spe da masalh sma dngn sya… tolong kongsi sikit…

Assalamualaikum nak tanya masa trimester ke 3 ni bhgian faraj sy mcm ada benda terkeluar itu apa ya dinding faraj ke . Risau pulak saya

haah sama lah sis kita..saya dah genap 33w hari ni..dkt ari ari tu rasa mcm sakit bila nak bangun ke nak jalan ke mcm tak selesa lah..

Sy baru alami sis td. rasa mencucuk ari ari, nk berjalan sakit sampai pinggang x selesa. Tulang pelvis pon rasa ngilu gitu. Normal ke

normal tapi kadang kadang kencing kotor pun bole jadi punce sakit dekat ari ari

ha ah sama sakit kt ari ari mencucuk kdang rasa kt tulang punggung tu skit sgt... belakang mmng lenguh smpai ke pinggang