Nak tanyaaa

32minggu baby normal ke tak ? Mana tahuu kn 32w ttba baby nak kluarr pulaa .. saya risau laa sbb skrngg badan pinggang sakit sngt ..

2 Balas

baby akan keluar bila smpi masa nnt. if baby keluar sekarang kategori baby awak pramatang. dan confirm2 kena tahan dlm nicu utk pemantauan. doa minta allah mudahkan, doa minta baby keluar cukup time dia. masa tempoh matang. normal je awak kerap sakit bdn. sbb baby membesar. lagi nk dkt due lg awak rasa xselesa dn sakit. itu la pegorbanan kita sbg mak2☺️

2y ago

Okay terima kasih

biasanya baby akan nk kluar bila dh ckup matang, mcm 35 weeks ke atas . trpulang kpda tuan bdan jgak. ada yg awal, ada yg lmbt. sya pun sma 32 weeks, sma2 kita hrap baby kluar sihat dn matang ye ❤️ smoga dipermudahkan segala urusan