32 weeks of pregnancy

Hi mommies. Nak tanya. Boleh bnyk brjalan dan buat kerja tak waktu 32 weeks ni? Dia boleh bg impak utk kite berslin awl ke atau bahaya ke?

1 Balas

dah hujung pregnancy lagi elok banyak berjalan. takda masalah nak buat kerja selagi pandai jaga posture badan. saya banyak jalan dan masih kerja sampai 37w, takde pun tanda bersalin. tak pasal kena czer je sebab baby terbelit tali pusat 😂

7mo ago

Ouh ye ke. Okay thank you awk. Semoga dipermudahkan segala urusan awk utk bersalin