Tips sakit belakang

31weeks. Ada tak mommy2 yg susah tidur malam sebab sakit belakang, kalau baring nafas jadi sempit. Mommy2 semua baring macam mana ya bagi selesa, megiring ke, terlentang ke terlungkup ke 😂😂 #firstbaby 😅

2 Balas

Better tido mengiring Kalau nafas jadi rasa sempit. Tinggi kan kepala sedikit. Sakit belakang tu time mengiring tu try suruh husband ke sesapa, mcm tolak bahagian belakang ke punggung tu sikit. Sy pernah Lenguh sgt time tido. Pastu husband bergerak2 kan time tido jadi tertolak bahagian belakang tu rasa lega sgt2. Mcm kena ada bantal jgk la kat belakang tu. Tapi kena suruh org tolong letak kan biar kemas bagi selesa 😆

sy skrg 32w tidur mengiring. dkt celah peha letak 1 bantal. lps tu bantal lapik dkt bwh perut. tinggikn bantal dkt kepala utk elakkan nafas jd sempit. tu yg sy buat la. hehe. tapi tido x brp lena jgk la sbb baby dah beratkn. bila nk mengiring belah yg lain jenuh jgk la 😅.