Kat mana yg boleh beli brg newborn combo murah dan banyak pilihan?

6 Balas

Shopee n tiktok. Klu nak beli baju newborn bnyak2 sy suggest tiktok. Masuk live mana2 seller lock baju tapi klu sy suka yg baju bundle laa combo 5-6 helai dpt rm10 cmtu. Baju semua elok2 n ada yg branded jgk mcm h&m uniqlo. Pandai2 pilih. Nb cepat mmbesar jd sy tak rs rugi klu belicombo cmni. Jimat bnyk sedar2 je bju anak sy jd tak muat almari pulak asyik keje lock baju kt tiktok je 😂 yg ni utk baju2 bby klu brg2 lain kt shopee je senang.

baju newborn sy beli tiktok dan shopee live. rm 10 dapat 6 helai tapi bundle la. sy beli gak sbb nk backup. yg baju baru sy beli dalam 9 helai je. baju lubang2 lah, lengan pendek panjang. pastu set mitten boties beli kat shopee. bedung beli dkt shopee. yg best beli online ni ada voucher n freeshipping. kne rajin bukak lah.

Tiktok sis! Banyak baju baby yang quality okay and banyak combo set. Baju lubang lubang comel tu selalu keluar kat tiktok. Shopee pun okay jugak semua mostly quality okay.

sy kebykkn brg newborn beli kt shopee n tiktok sbb murah n bole jimat byk

Shoppe tiktok.. nak² time sales

tiktok sis

10mo ago

install laa apps tu dulu. senang je. dua tiga minit godek2 dh reti