AIR KETUBAN

30w .... Checkup n scan kk hari ni air ketuban 19 . Doc tak ckp apa² tp perlu ke saya berjaga jaga ? Air ketuban tak boleh lebih 20 kan . Mcm mana nak kurangkan air ketuban . HB okay No GDM #firstbaby #firstmom

1 Balas

Yang saya tahu takde cara untuk kurangkan air ketuban. Kalau dah capai tahap excessive selalunya doktor akan pantau dan ada rawatan lanjut. Awak ada minta advice doktor tak masa checkup tu?

10mo ago

Selalunya kalau doktor takde kata apa2 means normal. Tak serious. Takpe lepas ni anything tanya je doktor walaupun doktor tak kata apa2.