Menang Safi Hijabista Bodycare dengan Muat Naik Gambar di Photobooth!

📣3 PEMENANG BERTUAH bakal bawa pulang Safi Hijabista Bodycare Set secara PERCUMA 🧼 . Klik 'SERTAI' di bahagian Pertandingan dan gunakan hashtag #TAPXSafiHijaboleh serta ikuti langkah-langkah yang tertera untuk membawa pulang set ekslusif dari Safi sekarang! 🥰 . Komen sikit siapa yang dah sertai bawah ni 👇 Semoga berjaya semua

Menang Safi Hijabista Bodycare dengan Muat Naik Gambar di Photobooth!
17 Balas

Produk Safi memang wangi. Syampu dia pon buat rambut saya yang berhijab berbau segar walaupun seharian bertudung. Love sangat #TAPXSafiHijaboleh

3y ago

muat naik di photobooth ya puan 😉