Alhamdulillah..

3 months awal perkahwinan and check tadi Alhamdulillah rezeki..

Alhamdulillah..
47 Balas

alhamdulillah rezeki awal sis,x semua org bertuah....mcm sy anak pertama bunting pelamin,anak pertama dah 10thn br nk dpt yg kedua tp perancangan ALLAH adalah yg terbaik....skrg dah 4 bln

Tahniah sis.. Sy bru 2 bln kawin.. Ikut kn 14hb 2 tue period.. Tp smpai skrg x period lg.. Mhu cek tp takut x nmpak.. Sbb msi awal.. Moga d prmudahkan urusan sis...

4y ago

Aaminn T. Kasih.. cek je InsyaAllah sis pun pregnant, sy pun mula2 tkut nk cek hehe

Alhamdulilah.tahniah sis..doakan sy dpt zuriat yg soleh dn solehah

Tahniah sis, jaga kandungan dan diri elok-elok ya.

4y ago

Sama-sama

Alhamdulillah. Tahniah sis.. Jaga diri 😘

Tahniah sis.. 💖💖

Alhamdulillah semoga bby awak siht amin. .

4y ago

Alhamdulillah Aaminn t.kasih 😘

Alhamdulillah tahniah awak!

Alhamdulillah..tahniah..

Alhamdulillah, tahniah..