Keperluan baby 6 bulan

3 minggu lagi baby saya nak masuk 6 bulan. Kebelakangan ni sibuk sikit dengan kerja ofis. So saya x sempat nak study sangat apa perkakasan yang nak kena beli sebagai persediaan dia nak makan. Pasal menu apa nak masak tu sy dah study sikit2. So far sy dah beli feeding chair, feeding bowl, sudu garpu, bib, fruit feeder. Selain tu apa lg yg baj kena beli utk bantu permudahkan urusan ye?

2 Balas

wow, dh cukup dh tu..kalau nak buat baby food sendiri maybe kena beli container kecik2 utk simpan makanan ikut portion..

Alatan memasak mcm slow cooker