Ingin tahu

Hi, 3 hari lepas saya ada spotting di seluar dalam size sekecil duit syiling 10 sen tu. Lepas pada tu takda apa apa spotting atau darah ke apa . Saya belum delay period tapi period lagi 1 hari kalau ikutkan dalam calendar. Patut ke saya cek upt atau tunggu period delay dulu baru cek? Terima kasih

2 Balas

Kalau xsabar, cek je. Plus skrg dh canggih kan, even beberapa hari sebelum period pun dh boleh detect. Beli je byk2 yg murah buat standby kt rumah. Mcm Sy, beli yg biasa 2/3 and yg digital 1. Cek yg biasa naik positif Baru guna yg digital.

1y ago

Upt ke opk tu sis?

sebaiknya tunggu lewat period dulu