Mengandungkah aku??mudah2an yaAllah aminn

#2ndbaby .period bln 9 tibe2 x mari.anak sulung 3y 8m.org keliling sibuk tyer bile nk tmbh no 2 hahhha.padahl xtau kah dorg anak tu rezki dri Allah bkn blh beli kt pasor hahahuhu.period patut mari 2 september.tp until now x mari lg.mohon doakan sy mgandung ye.x pergi checkup lg sebb rase masih terlalu awal.rs bln dpn bru nk check doctor.doakan sy ye. Bt ms ni asben je tau hihihihi

Mengandungkah aku??mudah2an yaAllah aminn
10 Balas

Alhmdulillah Positive.. terang sgt2 tu.. InShaaAllah.. t g check lebih details d klnik ok.. take care mummy

4y ago

Allahu moge2 positif sy mngandung amin2 sis tq ye sis mrs ss

sy tengah pregnant yg ke 2,slps 9 thn tggu... alhamdullilah. sabar itu indah

positif tu... next week dh boleh g klinik tahniah jga diri dn kndungan

4y ago

oo next week ye.hihih mekasih sis nurul😙😙

Alhamdulillah tahniah ! Doakan sy positif jugak je sis 😊

4y ago

Aamin Allahuma Aamin. tq sis 😊

terang sgt2 dh...tahniah sis..semoga semua dpermudahkan...

4y ago

Allahu terima kasih atas doa itu.amin2 yaAllah.moge urusan sis pn dipermudah segalanyer aminn

amin2 ya rabb.mekasih ye sis sarah😇😙

alhamdulillah rezeki sis....

4y ago

alhmdulilh mudah2an ade rezki kmi sis nurul .mekasih sis😙😙

positif tu tahniah..

Alhamdulillah tahniah

yup

4y ago

yup mgandung ke sis aien ? aminnn ya rabbii