moms of 2

2nd baby here for almost 10years nasundan, im 38 weeks here, 2weeks n ko nainom primrose, doing exercise, drinking pineapple, walking and squatting,, pro dpa po open cervix q,, follow up p po ky ob, im not sure ano nman po ang ipapagawa nya skin.. i need some advise pls,, still nervous bcoz lapit n po due date q jan.23,,

2 Replies

Due date Jan.23,2021 Date of birth Jan 15,2021 Normal delivery Lying inn hospital 2.9kgs Meet my 2nd baby Daniel Jov Thanx po s apps n to marami po akong natutunan,, khit hrap mglabor at mnganak nkaya q po,, mpapa thank u lord kna lng tlga Khit my tahi po aq gang pwet at hnde mrunong umire, worth it lhat ng sakit dhil nkraos n dn aq, Sa mga team January p jan, gudluck kaya nyo dn yan,😍😍😍

Have you tried making love with your hubby mommy? Isa sa mga ways po yun to induce labor naturally. Baka magwowork.