Sapa ada pengalaman mcm ni

2mggu lps pembukaan 1cm.. pgi tdi tgh tidur xthn sebab sakit pinggang, belakang...terus siap2 g hos.. Bila kat PAC doc seluk2 2cm. bila dalam wad xsmp 4jam keluar mcm bloody show mcm ni... sebelum ni keluar mucus plug yg mcm putih2 tu je.... 1.adakah sebab doc seluk? Rasa doc seluk sekjap dan sikit je.. 2. Klo ni tanda bersalin, berapa nk buka smp 4cm?

Sapa ada pengalaman mcm ni
1 Balas

Biasanya dah x lama.. Mungkin sekarang pun sis dah selamat bersalin. Apapun semoga dipermudahkan

1y ago

Anak first ke?