Dah masuk 17minggu, alhamdulillah dah tahu jantina baby 😀

2hari lepas pergi scan ,bby boy tanpa segan silu dia terkangkang time scan 🤭

9 Balas

bestnya awal² lagi dah tahu jantina baby senang nak prepare baju² dia.sya pun tggu 20week ni bru nk g buat detail scan kt swasta harap² kali ni dapat baby girl aamiin ya mujib.. sbb dah ada tiga hero 😆🥰

Biasa bby boy mmg sng nmpk.. Sy ank dua2 bby boy scan masa 18w trus nmpk bibird nye.. 🤭.. Ni tgh tnggu 20w pulak.. nk bg lg jelas nmpk.. Doakan kalini bby sy girl pulak.. Aamiinn

2y ago

sy PON dua dua boy..harapan kalini babybgirl..moga diperkenankan..

bestnya dh tau jantina baby sy ni last scan 8w smpi skrg 18w blm scan lg dr ckp 20w bru scan.. harap2 baby bgi tgo🤣🤣 senang nk sediakan keperluan nnt

Seronok yee dah dapat tahu jantina.❤️❤️❤️ Saya pun menunggu nak tahu baby boy ke girl setelah 7 tahun menanti anak kedua.

2y ago

Sama la saya yang sulung girl dah 7 tahun. Hari ni 18w.lbh kurang la due date kita ye. Hehe. Geram je nak tunggu 11/11 ni next appt scan. 😂

wah awalnya dah tahu . excited pula saya. tapi nk buat details scan sekali so tunggu dalam 24 weeks ke hehe

wah bestnya..tahniah sis..rs xsbr jgk nk tau jntina tp tu la tggu checkup strusnya bru scan kt kk nnt..🙂

2y ago

sma2 sis..bru 16 mggu 😊

Sy td bru scan. Skrg dh 18week4hri.bby xbg kerja sama. Xnmpk jntina ye. 😊

Wahhh yeke sis,,sy pun mau p scan la cmni🤣🤣18minggu da

2y ago

semoga dipermudahkan urusan dia😇

kalau 2d scan boleh scan jantina ke?

2y ago

Boleh. Memang selalu orang akan buat 2d scan untuk tahu jantina. Kalau pergi kk pun doctor scan 2d jugak☺️