Air Ketuban ke!!??

2am...nk tukar posisi tido...skali rsa kuar air....air kuar blnjutan sikit2 smpai 4.30 am...nk buat apa ne...!!?? X ada lendir bcampur darah n x rsa sakit pun Help me😭😭😭 #38week4day #firstbaby

11 Balas

Dah knp tya sini? Tros gi hospital la. Tak risau ke jd apa2 kat baby? Melainkan kalau awak mmg di hospital dan baru update sini xpe la jugak. Semoga dipermudahkan urusan.

4y ago

Tq

Pergi hospital terus... Jgn tunggu lama2, takut jd apa2 pd baby. Klu awk call nurse pun mesti nurse suruh pergi hosp terus

air ketuban kalau klua byk nnt baby dlm perut xckup air ktuban lepas tu bole lemas. better p hspital sis.

Dah 38weeks pgi hosp terusla cik.check ape yg patot.lgi pulak 1st baby kan

Plz...dh call nurse, tp x angkat...dh ckp kat ma sy...tp ma pilih untk g kerja

4y ago

G hospital.. jg. Tggu.. nnt ank lemas dlm perut..

gi hosp sis 😭 risau tu mmg air ktuban.. nnti baby bolehh lemas

Better g hospital sis..Ada apa2 doc Ada utk kecemasan...

Better g hospital sis... sbb da 38week kn..

baik trus d hsptl sis

Blh gi hospital dh..