29 week perut mengeras

29weeks baby kerap pengeras? normal ke?klu tengah baring nampak benjolan pada perut. kadang² tu tajam je perut..sy scan ank lelaki..sebelum ni dua² ank perempuan xterasa sangat.. terima kasih #ingintahu

2 Balas

𝙨𝙮 𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝟮𝟴𝙬 𝙙𝙝 𝙢𝙣𝙜𝙚𝙧𝙖𝙨 𝙨𝙢𝙥𝙖𝙞 𝙡𝙖 𝙨𝙠𝙧𝙜 𝙢𝙨𝙪𝙠 𝟯𝟳𝙬 𝙡𝙜 𝙠𝙪𝙖𝙩 𝙣𝙜𝙚𝙧𝙖𝙨..𝙣𝙤𝙧𝙢𝙖𝙡 𝙟𝙚 𝙩𝙪😃

saya pun mengeras je perut. baby boy jgk.. lepas tu baby suka gerak lebih ke kanan kdg2 smpai sakit pinggang.

3y ago

kite part2 dkt dgn perut mmg x brani urut. paling suruh urut blkg badan je. sbb suami kalau urut, tenaga dia guna sikit je, tp kite rase sakit ya amat bile dia urut ahahahaha