Berat badan naik

29week berat 54 kg , pergi kk pulak 31week dah 58kg aiyooooooo risau betul . Sekarang kena pergi kk check tekanan darah and kencing selang sehari 😭 #firstbaby #seriusnanya

6 Balas

saya dah 34 weeks eh tetiba naik lebih sikit tu pun 500gram je lebih haa tak pasal pasal kena ulang alik klinik , esok lusa kena minum air gula . sepanjang pregnant tak pernah minum sebab naik berat kena minum , awal pregnant 39kg je and now 50kg . nak dekat bersalin mommy happy kot nak tunggu baby keluar sebab tu banyak naw makan hehe

2y ago

sama lah , baru nak bersyukur takpayah minum air gula . tetiba dah nak hujung hujung ni kne minum pulak 😂

Sama dgn saya . Masa bukak buku pink 42kg , masuk 30w 55kg , doc suruh pegi cek jantung .. Alhamdulilah semua nya baik² 🥹 tp tu laa letih 2w sekali pegi cek up

Saye since 20w naik 1-2kg per week huhu dh pasrah dh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

buka buku 54kg, sekarang 34w dah 71kg. Lebih dari BMI. Nextweek minum air gula kali ke 3 🤣 Berat badan tak mampu kawal dahni hahahah

hehe.. sy yg 2mggu sekali checkup ni pon reja naik je bila timbang. 61kg naik 63kg td naik 65kg🤣. awal2 bukak buku 54kg. adudu

mg smua baik2 dan dpmudah segalanya...aamiin