Saya nak tanya kedudukan uri anak masih kebawah dan tutup laluan tempat keluar anak tu..skg da 29mgu

4 Balas

sya pun uri kt bawah tpi menutup sebelah jalan .. insyaallah uri nya akn berpindah ke atas ..banyak yg kta ,bnyakan bersujud dan berdoa semoga uri tu naik atas dn kpla baby masuk ke jalan lahir..

Sya dh msok 31 mnggu ttap masih keadaan songsang xmsok laluan lagi.. risau jgk anak sulung branak normal harap ii kalini pon normal

3mo ago

Doc saya kata selagi bawah 32w okay je untuk baby tak duduk betul lagi

insyaallah sempat lagi uri naik. awak banyakkan rehat jgn stress. nanti week 32 awak pi scan balik posisi uri

Sama la sy pun 30w masih ttup lluan . Bby pun dr kata sonsang . Start risau dh🥲