Pergerakkan bayi

29minggu 3hari. Pergerakkan bayi mcm slow waktu siang sbb saya mmg jenis xpndi dduk diam..mmg nk buat kerja rumah je. Saya kacau2 pun xrespon..tp bila malam..sgt2 aktif ..waktu aktif sllu nya jam 9.30pm smpi jam 1pagi cmtu#firstbaby #ingintahu Tp stakat smlm..pergerakkan bayi cun 10kli smpi jam 8pm . Hr ni ..9am smpi 2.30pm ..gerak cuma rasa 2kli je. Risau pula

1 Balas

Klu boleh tiap jam ambil masa rehat dlm 10 minit utk kejut bby, jgn rushing. Sbb bila kita aktif, bby akn penat & tidur.

2y ago

Ya sis..mmg betul rasanya .lepas post td..saya baring rehat..mula baby aktif ...