bukan rezeki kami lg

28/8/2019 - blighted ovum 21/2/2020- etopic pregnancy Semoga dmurahkan lagi rezeki kami...sy xkan pernah serik mengandung....

16 Balas

insyaAllah ada lg rezeki ank buat sis & suami.. sy pn pnh ectopic Jan 2016.. Mac 2016 preggy smula n Nov 2016 lahir baby boy.. skrg 3rd preggy 8w.. smoga dprmudahkn urusan kita smua..

Semoga Sis Ada rezeki lagi. Kita sama2 jgn putus asa & kuatkan semangat. Berdoa byk2. Stay positive sis...

Semoga awk diberi rezeki merasai kehadiran nya lagi. Saya pun sama Ectopic, buat operation pd 21.02.2020

Semangat yg mcm ni lah kita nak 💪 Jgn give up. uSaha Allah suka manusia mcm ni .. bejihad..

Sy pun baru keguguran n buat d&c.. Mudah-mudahan lps ni ada rezeki lgi aminn

Smoga sis dapat rezeki..insyaallah.. Jgn mudah putus asa ye.. Bykkn brdoa

Saya juga baru keguguran anak pertama. Dan tidak berputus asa🙏

Bole tanya tak, minggu berapa dapat tahu ectopic preg? ada ciri2 tak?

4y ago

sis sakit sebelah kiri sejak minggu berapa?

insyaallah semoga ada rezeki puan dan suami lepas ni

Allahumma Aamiin. Semoga ada rezeki ye 🤲🏻💕