Barang keperluan baby

28 weeks 4 days,,da patut ke beli barang baby😂..boleh ke kalau beli bila kandungan masuk 8 atau 9 bulan.. #anakfirsttiadapengalaman

23 Balas

sy dh siap basuh bulan lepas. skrg 7bulan juga, anak first juga. better selesaikan sblum puasa,takot xlarat hehe

sy beli masa awl 7bulan. tu pun cpt penat nk pusing babyfair. skrng da 8 bulan da xlarat, lagi suka tido da.

terpulang pada diri. boleh kot kalau beli sikit2. kalau saya sekarang 19weeks. perancangan hujung2 baru beli

5/6month bole beli jgn tugu perut besar susah nak jln nafas pun ngap 😅😅😅 takut kaki kembang

beli awal lagi bagus. sbb nnt 8 dan 9 bulan da x larat nk bawak badan. nk shopping pon jadi x best

Beli je skrang kalau dah tahu jantina baby. Lepas 7 bulan mesti tak larat takleh berdiri lama

3y ago

Nanti nak basuh semua ada masa nk buat

sy br masuk 8bulan. brang alhamdulillah dh lengkap cuma belom basuh dan packing lg.

sy beli 7bulan dan 8bulan .. dah settle dah .. tunggu nk brsalin je lgi ni😊

sy 20week dh beli.. next month lst beli brg baby, lps tu cuci n pack siap²

Baik beli sikit2 dri awal. Mcm2 jgk nk kne beli rupanya baby first ni. 😹