Kepala bayi belum turun ke pinggul

28 week , normal ke tak kepala bayi tak turun agy ke pinggul sebab semalam scan kepala bayi kat atas lagi (songsang ) masih ada masa lagi tak bayi putar kebawah , selain senaman , bnyk gerak ada yang tahu cara lain lagi x nak percepatkan kepala bayi turun ke?? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

2 Balas

sis try usap2 prt dan bckp dgn bby.. saya pnh jd mcmto saya usap prt dan bckp dgn bby Alhamdulillah now 36w bby dh msk laluan