Berat Baby dlm Kandungan

26wks berat baby dlm kandungan 1.3kg, adakah normal? atau trlalu besar? #firsttimemom

4 Balas

hai sis maaf ganggu,nanti isi lah sample pampers ni untuk baby nanti tau🥰, quality die sangat best ,pampers terbaik d japan🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

masa scan doc ckp apa ya? kalau dia ckp normal, normal lah tu. kalau nak tgk berat seiring usia, dlm app ni boleh tgk. anggaran 26w, 770g. belum sampai 1kg lg.

saya haritu masa 25 minggu berat bby dah 1kg.trus kna refer ke doc pakar sbb sy xda gdm.

saya 26 w buat 5d d klinik swasta bby 1kg + doctor ckp normal je