26minggu hamil

26minggu hamil normal kah perut megeras?tak ada rasa sakit tapi risau dia megeras

8 Balas

normal tp kalau die berlaku terlalu kerap,dan mengeras tu mmng thp kerassss betul (blehh cr video beza false contraction n contraction betul) ... sis kene gi hospital lah,,, check... kadang2 ibu2 x tahu bezakan false contraction n contraction ...

Sy pn sama ni. Kerap sgt stiap 10 minit cmtu wktu malam.. just rasa x selesa je. Siang ok. Asal malam je cmtu huhu..

5mo ago

haah saya pun time mlm rasa mcm tu time2 nak tdo la pula dia megeras

normal kot... sbb sy pun rasa.. kadang rasa otot perut tertarik² dikiri or kanan.. lemas .. sy pun 26weeks

normal sis.. braxton hicks… sy pun 26minggu jgk kdg2 ada rasa perut mengeras😄

mungkin ruang untuk bby mkin padat , mgkin pemakian , knyg atau disebaliknya.

Sama laa kite.. nak kata braxton hicks awal lagi kot tp betul ke?

braxton hicks, normal

5mo ago

owh ya ke,,tq risau sanggat

due bila iye?

5mo ago

skrg da 27w5d