Innalillahiwahinalillahirajiun

26/6/2019.. hari sepatutnya repeat scan ingat dapat berita gembira, tapi kesudahannya.... allah lebih sayangkan dia.. tenang la wahai anakku di syurga firdaus.. mama dan papa akan menyusulmu disana?

Innalillahiwahinalillahirajiun
96 Balas

Salam takziah sis..mg sis kuat n tabah ea... May Allah alwyz bless u..aamiin

Takziah.. allahuakbar.. Moga tenang ank syurga.. tabh ye sis.. Mge ad hikmah

Al fatihah. takziah . semoga akan ada lagi rezeki sis dan suami 💕

Salam takziah.. InshaAllah nt Allah bg rezki yg lebih baik... Aamiin

Salam takziah..saya pun penah alaminya 3thn lepas..masa pregnant 10w

Slm takziah...insyaallah akan hadir yg lebih baik suatu hr nanti..

Kalau scan kantung dah kosong, sebelum tu kita xde rasa apa2 kee?

Takziah puan..Allah lbh mengetahui apa yg terbaik utk puan

Salam takziah..semoga tabah & kuat mnempuh sgala dugaan..

Takziah.. n kuatkan semangat.. baby tunggu di sana nnti .