Haii momys..ad tak yq prnah alami sakit blkng belah kanan n sakit dkat tulang rusuk..ap momys bt ye.

3 Balas

Saya pun tgh alami , tgh preg 22w 6day . Sampai nangis sbb tak tahan sakit 🥲 suruh husb urut ja sapu dgn minyak sikit . Pastu tido . Hari2 sakit . Mungkin sbb perut dan besar n baby makin berat .

9mo ago

eaa kaa sis..kadang sya punn tdak tahan jugaa..menangis hari2x menahan kesakitan..maybe laa kann baby makin besar..

Tu laa sama mcm sayaa , skit belah kanan , suruh suami urut manjaa jee pakai mnyak biadara , tk ilang rse skit tpi hilang sikit ok laa

9mo ago

okey sis

Saya sakit belakang belah kiri.. Tp mmg tiap kali pregnant.. Saya akan rasa sakit macam tu.. Dah masok 5,6 bln ni baru mula rasa..

9mo ago

sama laa sis..awal pregy tdak plx sakit..skrng msuk trimester 2 neii sakit plx..kdang tdak bleh tahan..baring jerr..hm..