Normal ke hb selalu rendah ? dah makan memacam tetap hb rendah . ade tips tak ?

24hb dah checkup 🥲

2 Balas

Atas badan masing2. Pengalaman saya 2x pregnant memang hb low. Yang 1st tu kena warded jugak. Yang 2nd hampir2. Saya makan jugak tang doctor sarankan macam bayam paru jambu batu agak membantu la sikit tapi saya ambik jus mamariam itu sangat membantu… sis boleh try jus2 kurma delima yang ada dipasaran, gulsan ka yusof taiyob ka mamariam ka… dan ada supplements d farmasi untuk tambah darah jugak

tips sy sminggu sebelum p kk tu sy mkn hari2 delima dan jambu batu. mkn nasi lak byk daging kerang dan bayam. lps balik kk enjoy la mknan lain haha