Mna yg btull

22w kira 6bulan dah ke atau 24w bru 6bulan... kurang tau#seriusnanya

8 Balas

Tula saya pun pening sebenarnya kiraan macam mana . Saya ikut yg ni jala senang sbb kebanyakan semua macamni cara kiraan .

2y ago

klaw kami di KK kira mcm tu laa,pakai roda jugak. klaw mcm 4w 2d nk singkatannya sebln lebih laa mcm tu. ya mmg kita prgnt 40w atau pun 9bln 10hari. klaw 9bln 10 hari tu dikira 37w+ dh boleh utk bersalin,dh dikira matang

ikut je dlm apps nie sis,sy msa msuk 24w apps nie naik noti kta dh msuk 6bulan..so mksud nya kiraan 1bulan bersamaan 4minggu

24w baru 6 bulan . week tu nanti bahagi dengan 4 dapatla jawapannya . semoga membantu 🥰

baru nk masuk 6 bulan tapi belum genap 6 bulan.. kira baru 5 bulan ¾ 😅

2y ago

pening Tngok dekat Google 26w bru 6bulan ada yg kata 22w 6bulan dah ada Plk yg kata 24w bru 6bulan tu lh keliru

Sy kira cara minggu,,bahagai 4,senang,sbb nurse pun kira mcm tu

minggu bahagi 4 ye.

24w bersamaan 6 bln sis

almost 6bulan