mauu tnya ,

21week . normal ka klau time ni dh ada air klua dri pydara . , sbb hritu picit ada air tp xlah clor putih sgt , lbih kpd jrnih .. #firstbaby #1stimemom #jangandibully

1 Balas

Saya pun time 18week dah ada air keluar jernih mcm lendir pekat gitu. Rasa breast mcm tegang sgt esok tu try tekan lagi baru keluar susu warna kuning( colostrum).😆 Tu 1st susu badan sgt bgus utk baby. Lepas tu biar kan jer la takut nnt susu asyik keluar pulak 😂😂

3y ago

yke . tq sis