muntah air liur

2 hari lepas demam.. demam on off.. 😅 demam malam, esk pagi elok dh.. pastu malam demam balik 😂 harini pulak lps solat maghrib, rasa haus sy minum air.. air rasa pulak pahit, pastu muntah terus air 😅 sblm sy suka je minum air masak.. xtau pulak td jd gini 😂 nk test.. tapi pregnant test habis.. huhu.. sy dh 2 3 hari ni kurang minum air masak, mcm nk cari air manis, kdg2 nk air masam 😂🤣

1 Balas

nnti boleh laa beli pregncy test...kot xsedap bdn ni ada isi ke..hihi...smge ada bita y baik2 je ye