kehamilan ektopik

2 bulan yang lalu,saya telah menjalani pembedahan ektopik,buang tiub sebelah kanan...sebulan selepas pembrdahan,saya ada haid...dan bulan ni saya tak ada haid...adakah saya mengandung,dan adakah ya nya berbahaya??

4 Balas

sy pn br lps buat operation laparoscopy utk ectopic prgnncy.. dh sebulan berlalu..bln lps sy ada period bln ni tgh tgu..klu ada mknanya period sy normal..skrg sis mcm mna ya? sis da pregnnt smula ke?

sy pulak mmg tgh mengandung. baru lepas buat pembedahan laparotomy utk buang cyst. nak masuk sebulan. baby sihat je tp tulah kdg2 rasa bisa mencucuk kat tmpt cyst tu sabar jela huhu

cek upt dulu tuk make sure pregnt or x. then refer ke doc semula risk if prgnt dalam masa terdekat selepas pembedahan

cek upt dulu