Baby turun belum sampai waktu

2 3 hari ni rse perit² kat sisi perut bawah..igtkan sb lmbt mkn sb ble dh mkn elok plk..arini plk byk kli plk skitnye..sblom mkn skit lpas mkn pon skit..kjp belah knn kjp belah kiri..kdg² jer..pastu g jpe doktor..ble scan doc ckp bby dh trun..bby duk bwah sgt dri perut..doc xde plk ckp ape² yg bhye cme skit prut jela ktenye..pastu xley byk jln kne byk baring jer..sy cri artikel psl ni pon mcm xde jer..so skrg ni sy sgt risau jgk dgn situasi ni..ad tak sape² yg terjdi mcmni please respon.. #19weeksbaby

1 Balas

sy 2 2 ank pramatang.. baby nk keluar awal .. mse pregnant ok je pergi appointment doc nurse check xde mslh .. tpi tula jenis bersalin awal sy Ni..yg first gbs +ve yg second xde mslh pun ..mmg dah takdir.. alhamdullilah baby sihat.. Semoga dipermudahkan urusan sis Dan baby sihat