biji merah

2 3 hari naik merah dulu, then bila sapu minyak gamat terus jadi biji mcm nanah sperti gmbr tu. Bila dh pecah dan baik. Then smggu lepas tu naik lagi biji merah jgk. Ada x mommy dkt sini pernah alami dkt bby korang?? Agk2 knp ye?

biji merah
1 Balas

sama mcm ank sy . dy pecah sndri tpi naik balik . lps tu tumbuh plak tmpt lain sebiji sebiji . sy pkai kn antiseptic sis . mmg bgos sbb ubt tu ad antibiotik . pkai je dlm hari ke 3 4 trus ilang . Alhamdulillah . beli kt farmasi je sis . hrge ubt tu dlm rm 7 8mcm tu la .

4y ago

ok same same