Lendir coklat

2-3 hari lepas saya ada keluar lendir coklat. Mula2 risau, tapi tanya kawan2, baca psl mucus plug dlm TPA ni katanya tu tanda nak bersalin tak lama lagi. &Tak perlu ke hosp terus kecuali contraction kerap, air ketuban pecah atau keluar darah merah. Betul ke ya? Tapi skrg dah takde keluar lendir coklat tu. Contraction pun ada skejap2 je. 2-3 kali sehari. Baby so far pun active. Skrg week 39. Minggu depan kena serah diri dah. #ingintahu #firstbaby

2 Balas

mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib

2y ago

aamiinn. tq awak. semoga Allah permudahkan segala urusan awak jugak. 😇