Delay Period 23 Hari CD56

2 3 hari kebelakangan ni selalu sakit perut mcm period pain & lenguh pinggang.. Lepas tu semalam ada spotting... Ingatkan nak period, x de pn darah period keluar... Nak buat UPT pun dah rasa malas sebab asyik negatif je.. Tunggu je la sikit hari lagi tengok macam mana... Ada yang punya nasib yang sama tak macam saya.. Tanda2 pregnant ke? #mommybuntu

2 Balas

Dulu mira pun hampir 45hari delay period.. hormon tak stabil.. darah pun keluar alahai sikit2 je.. Berani kan diri check upt at least lepas check tak ada lah mengharap sangat dah kan sebab dah tahu result upt macam mana.. so check je upt☺️