Bila waktu sesuai daftar buku pink. Skrg sy 5w. sy PCOS 37Y, TTC 10Y. Natural conceive.

6 Balas

kena call tanya KK berdekatan, kalau kk sya 8w utk yg ada history gugur, kalau tak ada 12w bru boleh buka, bawak sekali gmba scan.

Sis bole call KK bdekatan utk booking buat buku pink. Slalu nurse akn suruh dtg w9-w11 cmtu..

tahniah sis..sama mcm sy, pcoser.. skarang bru 6w3d.. semoga baby sihat dan baik2 shj

Tahniah puan..semoga baby sihat membesar

We are the same fighter 5weeks 3days pcos

2y ago

congats to u. hopefully our pragnancy journey going smoth and easy.

8w to 12w