Budget & Barang baby.

1st time nak jd mak. Excited lain mcm. In shaa Allah da masuk 7 bulan ni. Beli barang sikit2. Hari ni bukak buku 555 senarai barang & budget yang dah keluar.. masih jauh perjalanan ?. Hopefully semua dipermudahkan.. ?

Budget & Barang baby.
33 Balas

Heheh..sme la kite sis ank firts,excited nk jd mak..alhamdulillah brg2 dia semua dh settle,tgl car seat je..mak dia pnya brg pon tgl skit lg nak beli..hehehe..sme la dh 7bln gk..

5y ago

Hahaha.. jika ku tahu begini, awal2 lg sudah ku sediekan semuanyaaaa.