Budget & Barang baby.

1st time nak jd mak. Excited lain mcm. In shaa Allah da masuk 7 bulan ni. Beli barang sikit2. Hari ni bukak buku 555 senarai barang & budget yang dah keluar.. masih jauh perjalanan ?. Hopefully semua dipermudahkan.. ?

Budget & Barang baby.
33 Balas

Barut ngn napkin tu boleh kurgkan harga lagi. Kawan ckp jgn beli banyak sgt, kejap je gunanya. Then no 7 tu kena tambah kot bajet. Sy pun 7 bulan, dh settle 70% barang. Ni cth sy punya

5y ago

Hehehe. Tp ni mcm ade je x cukup lagi. Brg yg besar2, mcm carseat or stroller nak beli hujung2 nanti..