Ada effect ke scan baby selalu?

1st scan - 7w 2nd scan - 15w 3rd scan - 18w waktu check up kat kk. Mengharapkan nampak gender tapi tak nampak🤣🤣 4th scan - 22w. esok Ada effect ke, mommies? Ada orang kata takda, ada orang kata ada.. sy excited nak scan esok sbb nak tengok gender🤣

5 Balas

No effect sis 🤣🤣🤣 My in laws marah2 sy buat ultrasound kunun membahayakan. Kalau membahayakan mana ada doktor buat 🤣 Sy suka sebab dpt tgk baby, hiraukan je org2 yg ketinggalan tu 😅 Ikut je arahan doktor

xda masalah, scan jak haha. sy misi, kat procedure room ada machine ultrasound. kalau ada free time, mmg sy n kawan2 g buat scan baby haha sbb smua excited nak tau gender😆

tak ada effect Pon saya dulu boleh kata sebulan sekali pergi scan.kalau awak mampu boleh je tak ada masalah Pon

tak ada effect apa pun, kalau macam xray ke apa ke tu baru ada effect kalau buat selalu.

Tak ada effect sis. Jangan risau