kiraan baby

19week 4days bape bulan dah yew....5bulan dah ke mcm dlm niey ehhhh....

kiraan baby
103 Balas

merah.. Just tggal 11 hari lagi utk sampai ke due date.. doakan ye ibu2 semua semoga sy dan baby d permudahkan.. begitu juga dgn kalian smua.. amin

Me nak masuk 31 week .. feeling up n down . Kjap jadi singa . Kjap cepat mangis skjp cepat sentap ... 😫

merah 38+.. x sabar rasanya tunggu baby yg no 4 ni kluar.. paling x sabar husbnd la..

warna merah..tunggu masa je nie sebab dah masuk 38weeks..doakan sy ye semua...☺️

merah...20 Hari lagi nak due...doakan ye urusan saya Dan baby dipermudahkan Allah...

Oren!!! Debar kian terasa~ semoga dipermudahkan urusan sis...

agak2 minggu ke bape bby biasa kluar? skrg sdh 36 mgu 5 hari

dekat2 5 bulan da tu sis...sya warna oren,8bulan

jingga...aduii makin dekat makin takut xlena tdo...

nih kiraannya yg lebih mudah 🥰