Baby kicking

19 weeks pregancy, tp mcm xrasa lagi baby kicking, tapi alahan loya kdg ada kdg x, normal ke.. ada yg sama alami mcm ni ke

2 Balas

kalau anak fist biasanya awal lg kot . tunggu dah masuk 20w ke aatas nnti akan rasa la baby kicking . alahan tu atas org jugak la . ada stgh org sampai beranak still ada lg rasa alahan tu

Mommy hamil anak first ke? kalau anak first dia rasa tendangan lewat sikit. selalu week 18 ke week 25 tempohnya