Opk positif 2kali dalam sebulan

1/8-2/8 opk positif then ada bersama dgn suami pada 10/8 , 13/8 opk positif lagi.. ada yg kata opk positif 2kali boleh indicate pregnancy but boleh ke pensenyawaan di detect 3hari lepas bersama coz sy dgn husband pjj n baru jumpa pada 10/8 tu. #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

Opk positif 2kali dalam sebulan
2 Balas

Untuk detect pregnant 3 hari lepas bersama tu agak mustahil. Tapi rasanya sis ovulation 2 kali ni. Biasa je kadang2 masalah hormon. 😉

Opk positive 2x juga indicates 2x subur sebab wanita ada 2 kilang telur. Nk tahu pregnant atau tak hanya guna upt shj 😊

1y ago

Biasalah lah tu lain org lain badan awak