Sakit punggung kanan

17week sakit berhari dah otot punggung ni.. Nk duduk bangun akan terasa kejab.. Bejalan ok.. Nk duduk bangun ja.. Normal ke gitu?

6 Balas

Saya pun ada sakit punggung hr tu belah kiri. Sakit sngt bila nk bangun tu. Lps dari tu saya dah jarang2 duduk dkt bawah. Duduk dekat ats kerusi je senang nk bangun dan duduk dkt kerusi yg lembut. Lama2 sakit tu hilang.

Sy pun rasa sakit tu🥲 start sakit week 10 sampai skg masih ada rasa sakit

2y ago

Yeke.. Saya baru ja sakit ontot dlm minggu ni ja.. Rasa kejang2 gitu.. Kdg rasa kuat kdg ok ja

normal je mommy. sye pun mcm tu baru nk masuk 15weeks

2y ago

Betul, tapi Alhamdulillah skg dah tak rasa sakit tu☺️

saya pun macamtu tak tahu nak urut tang mana 😭

2y ago

saya dah 15 minggu

sy pun mcm tu alahai nye

2y ago

normal ja. dont worry. unless kalau sampai xleh gerak, xleh angkat baru x okay

sama sis

2y ago

Tak berani sis nak mengurut biarpun orang tu pandai kata megiring jee tak perlu terlentang takut sy