Akhir² ni selalu jer sya kembung perut (masuk angin) .. Apa yg patt sya buat yer ?? ..

1 Balas

Sama, saya pun selalu masuk angin. Kena selalu makan sis, selang 3-4 jam kena makan. Then, kena selalu standby biskut dalam beg. Kena makan before masuk angin.

2y ago

seksa betul rasa nya sis bila perut masuk angin .. Semua bnda pon tak menjadi bila dh masuk angin .. Tambah pula saya susah nak lihat nasi , tak ada selera bila tngok nasi ..