15 week dah rasa baby bergerak

saya ni berbadan agak kurus, sejak masuk 15 weeks ni dah dapat rasa benda bergerak kat perut . rasa yg ketara sgt , bila sentuh area yg berbonjol tu rasa padu padat je besar tapak tangan . kadang rasa comel pulak bergerak dr kiri ke bawah lepastu ke kanan . ada ke yg mcm sye ?, sbb ada yg kata awal2 ni sbb angin je bukn baby. tapi sye konfius klo angin takkan dah besar mcmtu and rasa smooth sgt. #firstmom

2 Balas

sy obese . rasa angin2 halus time 18 weeks. plg ketara 22 weeks ke atas . mungkin betul lah tu baby kick 😙

Dia rasa berketul keras kn??betul la tu baby sbb kita blh je rasa gerakan dia..lain org lain rasa..