Ada masalah banyak saliva (ptyalism)

14 weeks now.. Ada masalah banyak sgt saliva (Ptyalism).. Mommy so so rimas ? Constantly kena ludah, rasa mual, & nak muntah.. Anyone face the same problem here?

1 Balas

me too! im 12 weeks now. bila telan byk saliva rasa nak muntah. so kekadang terpaksa ludahkan. 🙁

5y ago

Yup. Harap sgt cepat lah hilang masalah ni. Mmg tak selesa sgt especially masa tidur. Kejap2 terjaga sebab mulut penuh. Sedia bekas pulak kt tepi katil utk ludah 😑