14 week

14 week rasa nak buang air kecil penat sangat ke tandas dan terasa sakit bawah perot belah kanan hmm

39 Balas

ye sy juga...letih kjp2 bangun.nanti perut dh besar lg kerap kncing

2y ago

betul tu.. kerap kencing jugak sekarang ni.. kdang tak smpai 10 minit dh rasa nk kencing

sma sis..dlm sehari pergi tnds tk blh kira dh,sya 14w 1hri....minum air tk minum air sma jer selalu pergi tndas

same la sye kerap kencing bila 14weeks ni.kdg rasa mcm bru je kencing, ttbe dlm 10 minit nk kencing lagi.

Kandungan saya 14weeks, 2,3 hari ni memang kerap p toilet. Tapi ta ad rasa sakit dibahagian pundi kencing

Normal mcm sy.. kekdg nk than skjp je perut sakit la kt bawah tu..

4y ago

itu la kdg2 terasa sakit bahagian pusat

Betul ... sama dgn sy .. saya agak risau jgk sakit kat situ 2 - 3 hari ni.. lagi pon ni first baby

Saya pun sama. Kadang jln bongkok sikit sbb rasa sakit kt perut tu.

2y ago

Ohhh kira normal lah ye

awk kena bnyk minum air putih atau amalkan air bali..kdg2 kencing kotor tu sakit kt ari2

sy 14 week nk tyn sy batuk smggu dh blh ke sy minum ubt batuk?

2y ago

Xboleh puan

sama..kadang xsanggup minum air..kalau makan buah pun sama..akan kerap ke tandas 😅