Perut kerap sakit

Assalamualaikum saya nak tanya kandungan saya dah 14 week mcm tu perot selalu sangat sakit... Adakah disebabkan kandungan sebelum ini anak darah lain menjadikan perot saya sakit?? Saya darah B+ suami O+ anak sebelum ni B- adakah bahaya kandungan sekarang?

2 Balas

Cek dgn doktor sis, jgn tunggu lama2 ye

xde kene mengena

4mo ago

betul ke xad kena mngena? sebab saya bace dekat google kalau dlam kandungan still bercangah jenis darah berlainan dari ibu akan disebabkan keguguran...