PLACENTA PREVIA

13week placenta previa type 2.. Sapa sma nasib dgn sya.. Moga2 uri naik ke atas balik..risau..tkut bby xdpt dslmtkn.. Ada tak yg slmat bersalin?

1 Balas

sama mcm saya tapi saya 28week.. Dr tempat sy check up every month kata sy tak boleh bersalin normal.. so Dr tu reffer sy ke pakar O&G.. selepas jumpa pakar O&G masa tu dh masuk 36week.. alhamdulillah uri dah naik ke atas.. Pakar tu kata sy dah boleh bersalin normal.. syukur alhamdulillah.. so sekarang sy tengah menunggu hari nak bersalin je sebab due date sy 04/04/22 tapi baby masih syok duk dlm perut😂

2y ago

betul2.. fikir positive je.. jgn stress2.. sama2😘